söndag, september 24, 2023
HomeSkönhetSnygga läppar med Inika Organic

Snygga läppar med Inika Organic

Snygga läppar med Inika Organic

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar på Lyko.se

Få snygga läppar med Inika Organic! Det populära varumärket Inika Organic från Australien har fått många priser för sina produkter som är både veganska och ekologiskt certifierade. De innehåller 100% naturliga ingredienser. För dig som inte känner till märket så bra sedan tidigare så har vi på Inspoguide testat deras läppstift och läppglans. 

Inika Organic läppglans

Med Inika Organics läppglans får du inte bara snygga läppar utan de blir också återfuktade och får fin glans. Läppglanset innehåller bland annat sheasmör, jojobaolja och nyponfrö, hur bra låter inte det? De finns i sju olika fina färger.

Snygga läppar med Inika Organic

Snygga läppar med Inika läppstift

Inika Organics läppstift som är ett av världens första certifierade ekologiska veganska läppstiften på marknaden, därför kändes det extra kul att testa just detta. Det innehåller inga artificiella färger utan formulan är fylld av rena mineral pigment, hur coolt? Utöver det så återfuktas läpparna av avokado och arganolja samt vitamin E. Färgen håller länge. Läppstiften finns i 12 olika nyanser.

Inika Organic läppenna

Skapa en extra touch på läpparna med en läppenna. Inikas har en härlig konsistens och ger mycket färg på läpparna. Innehåller kokosolja, carnaub vax och vitamin E. För bäst resultat: Måla en linje runt läpparnas form och fyll sedan i på läpparna med läppennan. Det blir fint resultat bara med läppennan annars kan du använda lite läppstift mot mitten av läpparna för en ombre effekt och sedan lite läppglans.

Måla en linje runt läpparnas form och fyll i läpparna direkt med Lipstick Crayon Crayon.
Tips: För en naturlig färgton applicera en liten mängd på mitten av läpparna och blanda med fingrarna.

Vad tyckte vi om Inika Organics läpprodukter?

Jättebra läpprodukter som håller vad dom lovar och känns naturliga. Många plus för att de enbart innehåller naturliga ingredienser, det är svårt att hitta varumärken som faktiskt är 100% veganska. Vi upplever att läppstiftet har en lite för torr konsistens när man applicerar det på läpparna men det vägs upp av att det är helt naturliga ingredienser. Tips att använda läppbalsam under för lite glans, till exempel lip balm från Weleda. Det get dock ett väldigt fint och hållbart resultat. Läppstiftet i kombination med läppglans tycker vi ger ett helt amazing resultat! Många plus för att det finns så många fina nyanser på både läppstift, läppglans och läppenna som man kan matcha för att hitta sin favoritfärg. 

Du hittar produkter från Inika Organic på bland annat Lyko.se

Du kanske också gillar:

Vårens färger för naglar | OPI Nagellack

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular