torsdag, juni 1, 2023
HomeModeMode & StilSolglasögontrender 2019

Solglasögontrender 2019

Sponsrat av Mister Spex

Solglasögontrender 2019

Nytt år och sommaren är här! Det är dags att hitta och köpa de snyggaste solbrillorna och njuta av sommarvärmen! Om du, som oss, är en riktig trendspanare, kan vi berätta vilka stilar sommaren kommer att bjuda på.

En ny form tar plats på scenen

De klassiska John Lennon-glasögonen finns kvar men bjuder också på spännande varianter med kantiga hörn och ovala former. Även bågarna får en ny skepnad med dubbelbrygga. De spännande formerna ger din utstyrsel ett helt nytt intryck.

Fendi, Pink

På kändisarnas näsor ser vi smala och tunna glasögon och även en trend från fjolåret lever kvar: de långsmala modellerna med skarpa hörn likt kisande kattögon.

Dolce&Gabbana, Havana

Det finns också klara likheter mellan sommartrenderna och sportvärlden. Sportigare modeller med en fin dos 80-talsretro har dykt upp på marknaden. Dessa modeller finns att köpa hos Mister Spex och de osar av lyx!

Adidas, Crystal Shiny

Mjuka toner i glasen

Istället för de hårda regnbågsfärgade glasen från tidigare år, likt färgerna i spilld olja, kommer nu mer genomskinliga glas i mjuka pastellfärger. De stora färgerna för 2019 ser ut att bli rosa och gult men även grönt och brunt förekommer. Nu kan man faktiskt se varandra i ögonen med solglasögonen på!

Marc Jacobs, Pale Yellow

Mönster välkomnas med öppna armar

Det är dags att leka med mönster i flera former. Det traditionella brun-orange mönstret kallat Havana och Tortoise gör en storslagen återkomst, gärna tillsammans med de ljustonade glasen. I futuristisk 80-talsanda hittar vi även gulddetaljer, skinande svart plast och tunna metallbågar.

L.G.R Reunion 02, Havana Matt

Bilder från Mister Spex.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular