torsdag, juni 1, 2023
HomeResor & NöjeSportbar i Stockholm - bästa ställena att se matchen på

Sportbar i Stockholm – bästa ställena att se matchen på

Allsvenska match på G? eller hockeyfinal? Trött på att sitta hemma? Klart att du ska gå till en sportbar! Här har vi listat de självklara alternativen. Sportbar i Stockholm!

Retro – Finns i hela stan
Retro är en sportbar som finns på Sveavägen, Kungsholmen, Sofo (Södermalm) samt på Hornsgatan/Hornstull.  Det är som är bra med samtliga Retro Sportbarer är att de är rymliga, biran är billig, du kan käka och att de har Tv-apparater vart du än vänder huvudet.

Tolv/O’Learys eventcenter – Nära Globen
Ligger i Johanneshov nära Globen. Allt som finns på alla O’Learys hittas här; Käk, bira och en skön Boston känsla. Tolv erbjuder även massa roliga aktiviteter som ni kan ägna er åt efter matchen, till exempel kan du: Bowla, köra pingis, curling, äventyrsgolf, golf och skyttesimulator, racing, Baseboll, shuffleboard, biljard, karaoke, till och med drejning. En perfekt sportbar för att se matchen och ha kul.

Allè kök och bar – Hammarbysjöstad
Ligger vid Hammarbysjöstad och har precis allting som du kan förvänta dig av en sportbar: Mat i stora portioner, bira och en skön gemenskap. Det här är för övrigt en väldigt ljus och fräsch sportbar för dig som är trött på unkna källarlokaler.

Tudor Arms – nära Östermalmstorg
Sportbaren med stort S på Östermalm. Tudor Arms har fått utnämningen världens bästa pub utanför Storbritannien år 2010 av Daily Telegraph och British Airways. Det självklara valet för Premier League då detta faktiskt är Stockholm äldsta brittiska pub.

The Dubliner – Norrmalm/city
Självklara valet för en Guiness och en fotbollsmatch. Irländsk genuinitet på Holländargatan.

The Flying Horse – Vasastan
Är du ute efter den där orakade känslan? På The Flying Horse hittar du just den. Välj och vraka mellan över 100 öl-och whiskysorter.

Enzos – Hornstull/Johanneshov
Vill du gå på en italiensk sportbar så är Enzos det självklara valet. Pizza, chark och italiensk fotboll. Kan det bli bättre?

Se även Stockholm bästa biografer.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular