onsdag, september 27, 2023
HomeOkategoriseradeStockholm Beauty Week 2020

Stockholm Beauty Week 2020

Stockholm Beauty Week 2020

Den 20 till 22 oktober så var det dags för Stockholm Beauty Week att öppna sina dörrar. Årets mässa var noga anpassad efter den rådande pandemin och vi möttes av både munskydd och handsprit i entrén. De 48 utställarna var placerade i fem stora hallar på Waterfront Stockholm och vid varje entré stod en värd som beräknade att antalet i varje hall inte översteg 50 personer. Det var lätt att hålla avstånd i de stora hallarna. Vi på inspoguide måste säga att Maria Forssén, grundade av Stockholm Beauty Week verkligen har lyckats med ett perfekt upplägg och kombination av varumärken. Det går faktiskt att ha en pandemi-anpassad mässa och det har Maria bevisat!

I år kunde vi se gamla favoriter men också en hel del nya varumärken och så klart massa härliga produktnyheter som ni kommer få läsa mer om i den här artikeln.

Stockholm beauty week 2020

Nya varumärken på Stockholm Beauty Week 

Det var många nya varumärken på plats i år och det är alltid lika kul att prata om hur varumärket utvecklats och vägen fram till idag. Det finns så många duktiga entreprenörer där ute och man blir alltid lika inspirerad att träffa dom på Stockholm Beauty Week.

Här är några av våra favoriter på årets Stockholm Beauty Week:

Jorat Cosmetics är ett nytt varumärke som fokuserar på ögonbrynen. De har bland annat en ögonbrynsgel som sätter dina bryn på plats hela dagen.

Gör eget smaksatt vatten med vitaminer med Aqua Gustus. Spraya några gånger i ditt glas med bubbelvatten eller vatten för godare smak.

Hada

Det svenska varumärket Hada var på plats med sina minimalistiska produkter som du kanske känner igen från Yasuragi. Fina produkter med bra ingredienser.

Brightmond

Brightmond med sina snygga sminkspeglar var på plats med nyhet tillsammans med Elsa Hosk, nämligen ett mobilskal med spegel och selfieljus för att alltid kunna ta den perfekta bilden. Du kan välja hur starkt skalet ska lysa och det finns även ett skydd för spegeln när du inte använder belysningen.Fruesh lanserades på Stockholm Beauty Week med sina naturliga produkter med bland annat apelsin, hallon, kanel och vanilj.

Masq+ hade flera nyheter på plats, bland annat en under eye mask och en mask för män som är tvådelad och funkar för män med skägg.

Real Techniques hade gjort en blomstrande fotovägg av rosor och Maddicken hade en fin håruppsättning med sminkborstar.

Ztirl glitter har gjort ett glitter tillsammans med Idol tjejen Nezen i skimrande guld. Fina glittriga skuggor för festliga tillfällen.

Franska goodiebags delades ut vid bilen i en av salarna.

Bygg din egna make up palette med det svenska varumärket More Cosmetics. Välj bland alla härliga färger på skuggor och rouge och skapa din drömpalette. 

Varumärket Villoeco har lanserat en linne spray som du kan använda i hela hemmet för att det ska lukta gott.

Det grekiska varumärket Evergetikon bjöd på greklandsfeeling.

 

Rosenserien har lanserat flera nyheter, bland annat ett doftljus, anti redness ansiktskräm och en återfuktande ansiktsmask.

 Reserol har lanserat en lyxig body lotion med green caviar. Lyx! 


Kosttillskott från GLYC för dig som tränar mycket.

 Nyhet från Me Anima, en lyxig ansiktsrengöring med lavender. 


Cosmopharma hade en fin monter med härliga ansikts- och kroppsprodukter.

Produkter från Kroatien med trevliga ingredienser så som citronmeliss.


Varumärket Silicea har lanserat ett kollagenpulver.

Vi ses nästa år på Stockholm Beauty Week!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular