onsdag, juni 7, 2023
HomeMat & DryckInspoguide tipsar: Stockholms bästa brunch

Inspoguide tipsar: Stockholms bästa brunch

Om du letar efter Stockholms bästa brunch så finns det gott om härliga ställen att besöka, visst är det lyxigt att vakna upp på helgen och äta något gott. För att hjälpa dig att hitta guldkornen så har Inspoguide listat de absolut populäraste brunchställena i Stockholm.

Stockholms bästa brunch

Hotel Hansson
På en av smågatorna i vackra Vasastan ligger designhotellet Hansson som har en av de absolut bästa söndagsbruncherna. Här serveras allt från frasiga våfflor till Bloody Marys och hemmagjord skagenröra. Inte att missa är den rejäla dessertbuffén så spara lite plats i extra magen! Du kommer inte att bli besviken.

Priser och öppettider:
249 kr / person. Varje söndag från kl 12:00
Mer info >>

Hotel Rival
Varje söndag klockan 13:00 dukas det upp för brunch i Rivals Bistro. Här kan du frossa i både nyttigheter och onyttigheter. Här gäller det att ta dig tid till att provsmaka allt! Unna dig ett glas iskall champagne och njut av en härlig söndag som börjar på Rival.

Priser och öppettider:
325 kr / person. Varje söndag, 13:00-17:30
Mer info >>

Greasy Spoon
Här serveras frukost och brunch alla dagar i veckan. Om du letar efter en traditionell brunch så är det här helt rätt ställe. Här pratar alla i personalen engelska vilket gör att man får en känsla av att man är utomlands. Härlig atmosfär! Det ligger ett ställe på söder och ett vid odenplan.

Priser och öppettider:
Här får du en brunchrätt för ca 150 kr och uppåt. Öppet från 8:00 – 16:00 på vardagar och 9:00 – 17:00 på helgen.
Mer info >>

Berns Asiatiska
Här finns Stockholms absolut bästa och bredaste asiatiska buffé. Sushi i mängder, dumplings av alla slag och allt annat du kan tänka dig från det asiatiska köket. Spara lite plats i magen till det fantastiska dessertbordet för det vill du inte missa! Klar plats på listan över Stockholms bästa brunch!

Priser och öppettider:
395 kr / person , lördag och söndag 11:30-13:30 & 14:00 – 16:00
Mer info >>

STHLM Brunch Club
Det brittiska Brunch Club har sedan lanseringen i Sverige blivit extremt populärt! Här gäller det att vara ute i god tid om du ska få plats då köerna slingrar sig långt ut på gatorna. Men när du väl kommit in är det så värt det. En instagramvänlig och suverän brunch!

Priser och öppettider:
Här får du en riktigt bra brunch för runt 300 kr. Öppet mån – fre 7:30 – 15:30 & helger 8:30 – 16:00
Mer info >>

Hotel Diplomat
Ett brunchställe med fantastisk utsikt, förstklassiga lokalproducerade råvaror, internationell atmosfär och levande musik. Här träffar du mycket människor i en livlig miljö. Här hittar du också en fantastisk Afternoon Tea signerad Ida Sjöstedt om du är ute efter varma scones med hemlagad marmelad och fina små bakverk.

Priser och öppettider:
Brunch: Rätter från 110 :- till  250 :-, öppet från kl 13:00
Afternoon tea: 480 kr / person och serveras alla dagar i veckan från 15:00 till 17:00
Mer Info >>

Läs även:
Fem smultronställen i Stockholm
Sportbar i Stockholm

Stockholms bästa brunch

RELATED ARTICLES

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular