torsdag, juni 1, 2023
HomeSkönhetPressfrukost: Swiss Clinic lanserar ny Skinroller 3 in 1

Pressfrukost: Swiss Clinic lanserar ny Skinroller 3 in 1

Pressfrukost: Swiss Clinic lanserar ny Skinroller 3 in 1

Förra veckan lanserade Swiss Clinic sin nya uppdaterade Skinroller 3 in 1 mikronålsbehandling. Vi på Inspoguide fick en härlig inbjudan att få komma på pressfrukost hos Mildh Press och Jenny åkte dit för att ta del av en mysig morgon med fokus på huden. 

Hos Mildh Press blir man alltid väl omhändertagen och denna morgon var inte ett undantag. Det bjöds på god frukost och en rolig presentation där vi fick lära oss mer om Swiss Clinics skinroller och hur man ska använda den i sin dagliga hudvårdsrutin för bästa resultat.

Ny uppgraderad Skinroller 3 in 1
Till skillnad från deras tidigare Skinroller så kan man nu byta ut nålhuvuden vilket gör att man kan använda tre olika nålhuvuden på samma skinroller handtag. Det finns två olika nålhuvuden till ansiktet: 0,2 mm som rekommenderas för ung, känslig och tunn hud, till exempel runt ögonen och 0,5 mm som rekommenderas att använda i resterande delar av ansiktet för bästa resultat. Utöver det finns ett 0,5 mm nålhuvud för kroppen, detta är ett lite bredare nålhuvud som används för att behandla områden på till exempel lår eller mage.

Så går en behandling till
Swiss Clinic rekommenderar att behandla huden fem dagar i sträck och sedan låta huden återhämta sig i fem dagar. Detta gör du i en två månaders period för bästa resultat. Nålhuvudena går att använda på alla delar av kroppen.

Swiss Clinics produkter kan du köpa i deras egna webbshop, Åhlens City i Stockholm och Göteborg samt på Dr K Clinic i Stockholm.

Mildh Press bjöd på god frukost inför lanseringen för Skinroller 3 in 1
Skönhets- och doftexperten Alexander Catalan var på plats

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular