onsdag, juni 7, 2023
HomeSkönhetSynergi+ | En helt ny ansiktsbehandlingsmetod ifrån Victus

Synergi+ | En helt ny ansiktsbehandlingsmetod ifrån Victus

Synergi+ är en helt ny ansiktsbehandlingsmetod som används för huduppstramning, cellförnyelse, minimering av rynkor, jämnare hudton, ökad blodcirkulation, ökad syresättning, lyster, rengöring och minimering av porer. Det går även att behandla ögon, hals, decoltagge och handrygg. Tillverkaren är Victus medical som är stora inom laserbehandlingar.

Hur fungerar det?

Själva Synergi+ är en apparatur som det går att göra flera olika behandlingar med. Behandlingen anpassas efter de resultat som du vill åstadkomma och det finns fyra olika handtag att välja mellan. Dessa är följande:

  • Deep wash technology – djuprengöring av huden som exfolierar och ger näring. Alltså helt enkelt en väldigt avancerad ansiktsrengöring.
  • Active skin technology – Denna behandling skapar med hjälp av en kolsyretablett ökad blodcirkulation och cellförnyelse i huden.
  • Keep it young technology – Denna behandling skapar en uppstramande och hudföryngrande effekt.
  • Deep inject technology – denna behandling minskar porer, reducerar fina linjer/rynkor och ger lyster.

Att tänka på vid utförd behandling:

Synergi+ gör inte ont utan skapar en värmande känsla i huden. Efteråt kan viss rodnad uppstå och huden kan kännas uppstramad, detta lägger sig dock snabbt. Det kan även vara klokt att avstå träning, sol eller bastu samma dag som utförd behandling. Behandlingstiden är cirka 25 minuter. Det går även att göra en komplett behandling med samtliga fyra handtag, denna tar cirka 1.5 h.

Vilka resultat kan du förvänta dig?

Om du utför behandlingen en gång kan det anses som mer av en ”quick-fix”. För långvariga resultat krävs det en kur på cirka 5-10 behandlingar som utförs 2-4 gånger per månad. En enskild behandling kostar ungefär 700 kronor men detta varierar beroende på vart du utför den. En komplett behandling kostar cirka 2700 kronor.  Behandlingen ges till exempel av Holland Hair Stockholm.

Läs även:

Serum – Vad är det och hur använder man det? 

Enkla och billiga skönhetstips 

Lär dig mer om Ekologisk hudvård

Tusen Trädgårdar | Allt du behöver veta om tusen trädgårdar

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular