onsdag, juni 7, 2023
HomeResor & NöjeResa & HotellTips inför cykelsemestern i Sverige

Tips inför cykelsemestern i Sverige

Det Här inlägget är sponsrat av Hellorider.se

Tips inför cykelsemestern i Sverige

Ska du åka på cykelsemester i Sverige? Vad kul! Att åka på cykelsemester är ett riktigt bra budgetalternativ för dig som både vill få motion och se så mycket som möjligt på semestern. Det bästa med cykelsemestern är dock att det är superenkelt! Trots enkelheten så finns det en del saker som du måste tänka på och vi har därför i denna artikel gjort en komplett guide till hur du planerar cykelsemestern i Sverige!

Köp en ordentlig cykel!

Det absolut viktigaste att tänka på innan du beger dig ut på vägarna är att du har en ordentlig cykel! Annars kommer du inte att komma långt. Tänk på att anpassa cykeln efter vart du hade tänkt cykla. Om du vet med dig att du kommer vilja dra ut i skogarna så måste du ha en mountainbike. Se till att ha en bekväm sadel! Kommer du att cykla med någon som är mer vältränad en dig är det kanske ett alternativ att köpa en elcykel. Spana in Hellorider.se, de har alla typer av cyklar till bra priser.

Tänk smart förvaring på cykelsemestern

Om du ska vara borta ett tag kommer du att behöva en del saker med dig. Att ha saker i en ryggsäck är oftast inte ett bra alternativ (kanske om den är väldigt liten) på din cykelsemester utan skaffa dig ett par ordentliga cykelväskor. Alternativt kan du införskaffa dig en cykelvagn för att förvara sakerna i. Se till att packa allting innan du ger dig iväg för att se till att det får plats och ta gärna en provtur på cirka en timme för att se till att det fungerar.

Se till att du är i form innan du beger dig iväg

Se till att du är i form innan du beger dig ut och variera kondition med styrketräning. Det är framförallt att ha en stark bål om du ska framförallt att ha en stark bål om du ska cykla långt, annars kan du lätt få ont i ryggen. Kom även ihåg att dricka ordentligt under cykelsemestern, ha med dig åtminstone fem liter vatten per dag.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular