onsdag, september 27, 2023
HomeResor & NöjeTips på bra julklappar till julklappsspelet

Tips på bra julklappar till julklappsspelet

Detta är ett reklamsamarbete med julklappen.se

Tips på bra julklappar till julklappsspelet

Julen börjar närma sig och då är det också dags att börja tänka på det årliga julklappsspelet som är en enkel och rolig lek för både familj och vänner. I den här artikeln så tipsar vi om bra julklappar till julklappsspelet. Vi kommer tipsa om produkter i olika prisklasser, så att alla kan hitta något som passar deras budget, både 50, 100 och 200 kr. I år kanske det inte blir en vanlig jul på grund av den rådande pandemin i världen, men julklappsspelet ställer man inte in! I värsta fall så går det ju alltid att skicka paketet på posten till dina nära och kära. Då kör vi igång!

Julklappen.se erbjuder massa roliga och mysiga julklappstips både för kvinnor, män och barn i alla åldrar. Du kan lätt hitta det du letar efter genom att söka i de olika kategorierna eller taggarna som finns på sidan. Du hittar roliga prylar som du kanske annars inte hade hittat. Besök julklappen.se för att hitta den ultimata julklappen till julklappsspelet.

Julklappar till julklappsspelet 50 kr

Yatzy spel
Ett yatzy spel har alla någon gång användning av så det passar perfekt att ge bort i julklappsspelet, kanske till någon som är lite äldre? Eller kanske till vem som helst..

Jojo
Till den lite yngre så kanske en jojo passar bättre. Detta var ju världens grej på 90-talet, sägs även vara bra på att bota stress?

Roliga spel i små format
Det finns otroligt många roliga spel i litet format som är smidigt att ha med sig på tåget eller resan. Därför passar ett roligt spel perfekt till julklappsspelet!

Julklappar till julklappsspelet 100 kr

Tygpåse
Den perfekta julklappen för under en hundring är helt klart tygpåsen. Denna hjälper dig både att framstå som miljövänlig i julklappsspelet och att hjälpa någon att spara 7 kr vid varje köp. Win win!

Hopprep
Så här i pandemi tider när man ska undvika gymmet och närkontakt så har hopprepet kommit tillbaka! Det ultimata träningsredskapet för att bränna kalorier och undvika att träffa människor.

Julklappar till julklappsspelet 200 kr

Cocktailset
Årets julklappsspel är verkligen annorlunda.. för att slippa gå till den där favoritbaren så ger du bort ett cocktailset och bjuder in dig själv på drinkkväll.

Reflexväst
Något som alla behöver men som många glömmer bort och tycker är ”tråkigt” att köpa. Ge bort en reflexväst i julklappsspelet.

Hoppas du hittar något roligt!

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular