söndag, september 24, 2023
HomeOkategoriseradeTips på snygga posters | Postervägg

Tips på snygga posters | Postervägg

Tips på snygga posters | Postervägg

I annonspartnerskap med Desenio

Har du sett alla snygga posterväggar på olika Instagram konton och känt att också skulle vilja skapa något liknande? I den här artikeln ska vi ge tips på snygga posters tavlor och hur du kan tänka för att skapa en postervägg. Att skapa en postervägg kan vid första anblick verka ganska enkelt, men för att få till det snyggt så borde man tänka lite extra både på motiv, färger och storlekar så att det matchar snyggt istället för att plocka de man tycker är snyggt för att sedan få hem dom och inse att de inte alls matchar med varandra.

Alla posterstavlor i den här artikeln går att köpa hos Desenio.

Gå på en färg

För att din postervägg högst troligt kommer funka så är det alltid ett säkert kort att hålla dig till en och samma färg, eller i alla fall hitta en färg som finns i alla motiven du väljer. En tonad beige färg matchar till exempel de flesta vardagsrum då det är väldigt neutrala färger.  Se vårt exempel nedan. Annars kan du hålla dig till tonade färger som smälter in i omgivningen och sedan ta en lite mer vågad poster med lite mer färg som drar till sig uppmärksamheten.

Välj ett eget tema

Välj ett tema för din postervägg, förslagsvis tema Sommar. Det gör det enklare att få ihop posterväggen. Här skulle du kunna matcha en bild på en härlig sandstrand tillsammans med ett palmträd. Få med ett quote om sommaren som du gillar och kanske något som symboliserar sommar för just dig för att få din vägg att bli lite mer personlig. Kanske älskar du att åka till Grekland? Få med ett motiv från Grekland som får dig att minnas dina sköna stunder därifrån.

Färg eller svartvitt

En annan sak som kan vara bra att tänka på är att välja om du vill ha en färgglad poster vägg eller en i svartvita toner. Då kan du filtrera på vilka posters du letar efter och hitta de som matchar din färgskala. Vare sig du väljer färg eller svartvitt så tror vi att det är bäst att hitta ett tema som du vill förmedla med fotoväggen så det inte blir för spretigt.

Poster surfare

Vi hoppas du gillade artikeln och våra exempel på tavelväggar!

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular