onsdag, juni 7, 2023
HomeSkönhetTorr i hårbotten? | Dessa hemmagjorda hårkurer hjälper

Torr i hårbotten? | Dessa hemmagjorda hårkurer hjälper

Är du torr i hårbotten? Vill du inte lägga ned en förmögenhet på dyra inpackningar fulla av kemikalier? Dessa hårkurer kan du blanda ihop med naturliga ingridienser som du hittar i köket!

Avokado, honung och lite olja
En utmärkt hårkur som garanterat kommer att ge dig lent och blankt hår. Du kanske blir lite grön och kladdig men detta slår någon Kina-tillverkad hårinpackning med massa kemikalier varje dag i veckan. Använd med fördel avokado eller olivolja.

Öl, olja och ägg
Detta låter som en misslyckad amerikansk frat-house-fest, men tro mig. Är du torr i hårbotten kommer detta att göra susen. Öl är för övrigt en utmärkt ingrediens för fin hårkvalitet. Både att dricka och tvätta håret med.

Majonäs, äggula, houng och olja
Du kanske kommer att lukta lite äggmacka men det får det vara värt. Torr i hårbotten? Glöm det! Massera håret med denna sörja och du kommer att känna dig som ny.

Blåbär, yoghurt och banan
Denna blandning duger inte bara som frukost men kommer även att hjälpa om du är torr i hårbotten! Mosa ihop det till en smet och låt det verka!

Samtliga kurer ska verka cirka 15-30 minuter innan du sköljer ur dem ur håret. Kom ihåg att alla ingredienser listade ovan både är bra tillsammans och var för sig, om du är torr i hårbotten.

Här är fler artiklar från Inspoguide som boostar ditt hår:

Få håret att växa snabbare – Inspoguides bästa knep

Hårtrender 2018 – Allt om vårens styling, färger och frisyrer

Torr i hårbotten? Glöm det!

Inspiration till den här artikeln hämtades ifrån elin.metromode

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular