onsdag, juni 7, 2023
HomeSkönhetTorr hud - Skönhetstips till ansikte och kropp

Torr hud – Skönhetstips till ansikte och kropp

Inlägget innehåller annonslänkar från Lyko.se

Torr hud – Skönhetstips för både ansikte och kropp

Nu under vintern så kan man lätt känna att man tappar det där glow:et som är lättare att hitta under sommaren. Vi får torr hud under hösten och vintern och vi behöver skydda huden mot det kallare klimatet på ett annat sätt än under sommaren. I den här artikeln tipsar vi på Inspoguide om lite olika hudvårdsprodukter som hjälper dig att bli av med torr hud och få tillbaka ditt glow och din välmående hud igen! Alla produkter som vi tipsar om är naturliga och veganska.

Torr hud i ansiktet

Det är många som känner sig torra i ansiktet den här årstiden och många ställer sig frågan:

HUR blir man av med den där torra känslan?

Använd hudvårdsprodukter anpassade efter vinterhalvåret. Du behöver mer fukt på vintern så det kan hända att du behöver helt andra hudvårdsprodukter för ansiktet på vintern än på sommaren. Sen så är det viktigt att ge ansiktet lite extra kärlek! Använd inte bara sminkborttagning och en ansiktskräm, på vintern behöver din hud lite mer kärlek än så, vilket kan tyckas verka jobbigt, men vill du bli fri från torra känslan så är det värt att lägga några extra minuter på din hudvårdsrutin.

Tips på hudvårdsrutin och produkter för ansiktet:

  1. Rengör ansiktet med Ecooking cleansing gel (LÄNK). Applicera gelen på en cleansing pad eller liknande produkt för att bli av med orenheter på djupet.

  1. Använd Ecooking peeling mask (LÄNK) en gång i veckan för att ge extra fukt till huden. Detta är en ansiktsmask med peelingeffekt från aktiva syror som du har på huden i max 10 minuter och helst på kvällen. Applicera ansiktsmasken med Work Brush Face mask applicators.
  2. Återfukta huden med ecooking 24 H cream (LÄNK), kombinerad dag och nattkräm.

Torr på kroppen

Det är inte bara ansiktet som drabbas under vintern, kroppen blir också torr och behöver lite extra fukt. Använd en kroppsskrubb eller använd ecooking shower gel (LÄNK) tillsammans med en body buffer (LÄNK) för att ge kroppen en exfoliering. Återfukta sedan huden med ecooking body lotion.

Torrt hår

Även håret behöver extra kärlek under vintern. Se till att använda riktigt återfuktande shampoo och balsam. Vi rekommenderar Ida Wargs ”Moisture”(LÄNK) som är fuktgivande med kokosolja för torrt och glanslöst hår.

Hoppas du uppskattade tipsen!

Du kanske också gillar:

Australian Glow | Vegansk brun utan sol | Pressfrukost

Lär känna de ekologiska hudvårdsmärkena Evolve Organic och S5 Skincare

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular