onsdag, juni 7, 2023
HomeInredningTre enkla Tips för lantlig inredning

Tre enkla Tips för lantlig inredning

I samarbete med Made By Gotland

Tre enkla Tips för lantlig inredning

Jag har alltid drömt om att bo i ett stort hus på landet. Eller… Jag har alltid drömt om tanken att bo i ett stort hus på landet. I själva verket klarar jag inte en vecka utan närhet till restauranger, bio och storstadspuls. Att behöva reparera ett läckande tak eller att rensa ogräs i rabatterna passar inte riktigt in i min idylliska bonde-dröm. Det är snarare den där rustika, lantliga känslan som min dröm består av och den går att skapa vare sig du bor på Gotland eller i en etta på centrala Östermalm. Tricket stavas lantlig inredning och därför har vi samlat tre riktigt enkla knep på hur du skapar ett hem som skulle få Ernst Kirchsteiger att sjunga av glädje:

  1. Linne = Lantlig Inredning

Ett oerhört enkelt sätt att skapa en lantlig känsla är att köra all in på linnedetaljerna. Sängkläder i linne, kuddar med överdrag i linne och självklart så måste du ha en linnepyjamas. Ett hett tips på vart du inskaffar detta är på Made by Gotlands hemsida. Made by Gotland har samlat allt som stavas gotländsk design och deras koncept ska spegla en tribute till ön som är själva sinnebilden för lantlig inredning. Här är några härliga linneornament som jag hittade i deras webbshop:

Jag vill ha en Pyjamas i Linne!

  1. Imperfektion är gejen

Lantligt för mig är synonymt med motsatsen till fabrique! Innebörden av detta är att allting i mitt hem ska präglas av en känsla av imperfektion. Inget ska se ut som det har tagits fram av en maskin! För att illustrera känslan så ta en kik på de här underbara dricksglasen  som jag hittade hos made by Gotland, de fullkomligt skriker omsorg och kärlek!

Att dricka ur tysk-tillverkade IKEA glas förstör verkligen Ernst-känslan.

  1. Lavender! Say no more!

Jag tror inte jag behöver säga mycket mer. Ni förstår vad jag menar. I linneskåpet, i sovrummet, på toaletten. Köp ett gäng sådana här och placera ut över precis hela lägenheten:

Bilden visar lavender fragence sticks som går att köpa hos Made By Gotland.

på www.madebygotland.com kan ni hitta fler förslag på saker som skulle passa i ditt lantliga hem. Förutom produkterna som nämns i inlägget går det at köpa alltifrån smycken, barnsaker, kläder och mycket, mycket mer!

Gillade du det här inlägget? Då kanske du borde läsa:

Så skapar du hotellkänsla i sovrummet! | 7 essentiella tips
Tusen Trädgårdar | Allt du behöver veta om tusen trädgårdar
Smart förvaring | fem oslagbara förvaringstips
Badrumstrender 2018 | Inspiration för badrum
Vart äter du Hotellfrukost i Stockholm?
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular