söndag, september 24, 2023
HomeInredningTre julklappar som skänker sinnesfrid

Tre julklappar som skänker sinnesfrid

Inlägg i samarbete med Livehome.se

Tre julklappar som skänker sinnesfrid

Känner du någon som alltid är stressad? Den finaste julklappen som du kan ge till den personen är ett lugnt sinne. Därför har vi här samlat fyra stycken julklappar som på riktigt kommer att ge din vän god jul.

Aroma diffuser

En Aroma diffuser är den perfekta julklappen att ge bort till någon du tycker om. Du kanske undrar vad en aroma diffuser är? Då ska vi förklara det! En aroma diffuser, eller en luftfuktare som det också kallas använder du med essentiella oljor vilket skapar en härlig doft i hela hemmet! Välj själv vilken typ av atmosfär du vill skapa genom att välja dofter som lavendel som får dig mer effektiv och mindre stressad, citrusfrukt som ger extra energi och eukalyptus som fräschar upp luften ordentligt.

Förutom att alltid kunna skapa en härlig doft hemma så är en Aroma diffuser också en riktigt snygg inredningsdetalj och finns i många olika designer och färger för att skapa mysfaktor i alla rum och hem.

Guidad meditation

Har du provat att meditera? Det är förmodligen något som alla människor borde ägna sig åt varje dag. Jag började en prenumerationstjänst på guidad meditation för ett år sedan och det enda jag gör är egentligen att ta en kvart om dagen där jag sitter och lyssnar på hur någon berättar att jag ska andas. Det har inte bara förändrat mitt utan även mina nära och käras liv eftersom jag nu på riktigt hanterar stress annorlunda. Förutom appar och onlinekurser kan du även boka in en IRL coach eller meditationskurs åt din vän men det enklaste alternativet är ju att göra det online. Prova! Du kommer inte att ångra dig.

Yogamatta

Yoga och meditation hänger ju faktiskt ihop. Båda handlar om att vara närvarande i nuet och att kontrollera andningen. Så om du inte tror att din vän kommer att tycka om guidad meditation, det finns ju en del förutfattade meningar om att det är flummigt, då kan yoga vara ett alternativ som känner mer hands on. Du kan ju då antingen välja mellan att boka in en yogakurs åt hen eller köpa en yogamatta. Om man inte har tid att gå till en studio så finns det faktiskt jättemånga bra youtube-tutorials på yoga som man kan följa direkt från vardagsrummet.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular