onsdag, september 27, 2023
HomeTips & TricksTV-program hösten 2019 | Tips

TV-program hösten 2019 | Tips

TV-program hösten 2019 | Tips

Löven har blivit gula, utomhustemperaturen har sjunkit rejält = hösten är här. Med hösten kommer många nya tv-program och nya säsonger av favoritprogram. Inspoguide har listat de bästa tv-programmen som kommer att sändas under hösten 2019. Bunkra upp med popcorn, kuddar och tända ljus, det här är det bästa med hösten!

Din hjärna

Du kanske känner till Anders Hansen från årets sommarprat, nu kan du lära dig mer om hur stress påverkar hjärnan och mycket mer i SVTs serie “Din hjärna”. Hade premiär den 23 september, alla delar går att se på SVT play.

Bonde söker fru

Svenskarnas favoritprogram är självklart tillbaka i höst, Bönderna i Bonde söker fru fångar allas hjärtan. Programmet börjarde redan 25 september, men du kan se alla avsnitt på TV4-play.

Det svenska popundret

Här är programmet för dig som älskar musik och musikhistoria. I sex delar så kommer historien om hur Sverige blev en av världens största musikexportörer berättas.
Premiär den 16 oktober, SVT. 

Så mycket bättre

Snart börjar Så mycket bättre och vi är sjukt taggade på att se favoriterna Petter, Orup, Magnus Uggla, Jill Johnson, Timbuktu, Petra Marklund och Miss Li tolka varandras låtar i programmets 10-års jubileumssäsong.
Premiär den 19 oktober i TV4.

Solsidan, säsong 6

Äntligen är Solsidan tillbaka i tv-rutan, vi hoppas att denna säsong är lika rolig (och jobbig) att titta på som de tidigare säsongerna.
Premiär den 20 oktober i C More och TV4.

Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet

En av de kommande höjdpunkterna är Ture Sventon som står för hösten och vinterns största utbud av kändisar i samma serie, här ser du bland annat Robert Gustafsson, Johan Glans och Helena Bergström.
Premiär C More den 6 december.

Du kanske också gillar:

Världens läskigaste filmer

7 Riktigt roliga filmer som kommer få dig att skratta

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular