onsdag, juni 7, 2023
HomeInredningUnika mattor till hemmet

Unika mattor till hemmet

Reklam för Trendrum.se

Unika mattor till hemmet

Letar du efter en ny matta till hemmet men tycker att det är svårt att hitta något unikt och eget? Rätt matta kan hjälpa dig att både binda ihop soffgruppen, göra ett rum personligt men också skapa rätt känsla och stämning i ett rum. I den här artikeln kommer vi tipsa dig om unika mattor till hemmet som får ditt hem att bli lite mer eget och personligt! Du hittar alla mattor i den här artikeln på Trendrum som säljer prisvärda möbler och mattor på nätet.

Vintage / Shabby chic stil på matta

För dig som gillar vintage så har Trendhem en rad olika varianter av unika vintage mattor i sitt sortiment overdyed vintagemattor. Här har du verkligen möjlighet att hitta en matta som ingen annan har!

Slätvävd matta

För dig som vill kika på olika neutrala stilar på mattor så finns det många slätvävda mattor som passar olika stilar och rum och som kan hjälpa till att framhäva konst och annat i rummet. För dig som vill ha en matta som tar mer plats så finns det även flatvävda mattor med mycket mönster och färger att välja mellan. (De får många plus från oss då de är väldigt lätta att dammsuga!)

Patchworkmatta

För dig som vill ha något som sticker ut ordentligt så finns det många fina patchworkmattor på Trendrum, allt ifrån persiska och orientaliska stilar till något helt eget. Här finns något för dig som gillar färg men också för dig som vill ha en mer neutral matta.

Lycka till i jakten på din nya matta!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular