torsdag, juni 1, 2023
HomeTips & TricksVad ska man klä ut sig till Halloween 2018?

Vad ska man klä ut sig till Halloween 2018?

Detta inlägg är ett betalt samarbete med Partykungen.se

Vad ska man klä ut sig till Halloween 2018?

Ojoj! Nu är det snart dags. Min favorithögtid på hela året eftersom man slipper äta sill och inte behöver känna stress över att hitta julklappar. Däremot kommer Halloween med en annan stress, jag pratar då om vad f**n man ska klä ut sig till? Att köra ett lakan med två ögonhål känns ju lite för mycket Kalle Anka. Jag har därför samlat mina absolut bästa utklädningstips, vare sig du vill köra budget eller gå all in!

Detta inlägg är ett betalt samarbete med partykungen.se. Vilket vi på Inspoguide är väldigt glada över eftersom vi älskar partykungen. Där har jag inhandlat 2015, 2016, 2017 och förmodligen blir det också 2018 års halloween-dräkt. Ibland när jag känner mig ledsen brukar jag skrolla igenom partykungens sortiment för att få mig ett skratt (true story).

Utklädningstips 1: Präst!

Detta är en av mina absoluta favoriter och detta främst för att det är enkelt och superroligt! För när du kör präst-outfiten får du fördelen att du kan gå runt utgjuta krisitblod till alla på festen och du har dessutom en naturlig öppningsfras om du vill ragga, alltså något i stil med: vad tynger dig min son/dotter?

Hur rockar du då prästutstyrseln? Allt du behöver är en svart skjorta, svarta byxor(alternativt vitt) och en bit papper att använda som krage. För den som vill styla till det lite extra kan man ju köra kors, bibel och vigvatten i plunta. Om präst känns lite för kinky så kan du ju alltid köra det något mindre kinkiga alternativet: Munk!

Utklädningstips 2: Crazy-linser!

Färgade linser är en garanterad hit på varje halloweenfest. Det fina med färgade linser är att:

  1. Du kommer att göra andra väldigt illa till mods.
  2. Du behöver inget annat än ett par linser, de kostar endast runt 200 pezetas på partykungen.

Nackdelen är dock

  1. Det kan kännas obehagligt att peta in nåt i ögat om man inte är van.
  2. Du kommer göra andra väldigt illa till mods.

Utklädningstips 3: En snopp, tutte eller snippa

Ja… Barnsligt men du kanske frågar dig om detta funkar så här i askan av me-too? Om du är orolig så tycker jag att du köra ett safe-card och klä ut dig till Martin Timell istället.

Utklädningstips 4: En gammal grek

Detta är också ett budgettips. En gammal grek har toga, vilket alltså går att fixa med ett enkelt lakan och en något svårare knut (finns som tur är lite schyssta youtubes tutorials på ämnet). Om du känner för att lägga till några detaljer kan du köpa ett par riktigt schysta greksandaler, en krans eller Kleopatra örhängen på partykungen. Jag vet vad du tänker: Kleopatra var ju inte grek! Om du tänkte detta så tycker jag att du borde klä ut dig till Herman Lindqvist istället din jäkla besserwisser! Grekdräkten på bilden går att köpa på partykungen för en billig penning!

Utklädningstips 5: Flintis (Lasse Kronér)

Har du en polare som har börjat få riktigt djupa vikar på skallen? Då tycker jag att du ska köra en sympatiflint med honom, i alla fall för en kväll.

Utklädningstips 6: Favoritfilmen!

Detta är ett generellt tips som jag brukar ge folk som söker utklädander. Det fina med det här tipset är att du kan gå runt och köra alla dina favorit quotes hela kvällen. I mitt fall blir det alltid the Big Lebowski. Om du vill köra El duderino är allt du behöver en morgonrock, ett par dude-brillor (går att köpa på partykungen), ett par plasttofflor och en white-russian. Sen är det bara fritt fram och gå runt och säga saker i stil med: ”that rug really tied the room togheter”, ”Damn it Donnie!” eller ”When I was in nam”.

Gillade du det här inlägget? Då kanske du villha tips på roliga skämt som man kan utsätta kollegorna för? Eller du kanske behöver tips på en rolig film?

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular