torsdag, juni 1, 2023
HomeTips & TricksFilm & MusikVärldens läskigaste filmer

Världens läskigaste filmer

Världens läskigaste filmer

Vill du se världens läskigaste film? Är du riktigt säker? Tänk igenom svaret en gång till innan du läser vidare för Inspoguide har listat de absolut läskigaste filmerna som någonsin gjorts.

Vill du däremot se en rolig film eller skön sommarfilm så gör du det här, eller varför inte en spännande film.

Innan de bestämmer dig för at se någon av dessa filmer måste jag bara understryka vikten av att ta den här varningen på allvar. Jag har sett samtliga filmer på listan men önskar egentligen att jag inte sett någon av dem. Alla filmer på den här listan är absolut vedervärdigt läskiga!

Cannibal Holocaust

Det här är en absolut vidrig film. Den är faktiskt så pass vidrig att regissören blev åtalad och förföljd när den kom ut. Morden och tortyren i filmen föreföll så pass verkliga att han var tvungen att inför en jury redogöra i detalj hur han spelade in filmen för att slippa fängelse. Filmen handlar om ett gäng dokumentärfilmare som beger sig ut i djungeln för att dokumentera en känd kannibal-stam och ja… Ni hör ju åt vilket håll det kommer att gå.

A serbian film

Den här filmen är sjukt läskig och fullkomligt vidrig. Filmen handlar om Milos som är en avdankad porrskådis som får erbjudandet att medverka i en sista film som kommer göra honom oerhört förmögen. Priset är däremot högt! Den här filmen utlovar några av de sjukaste scener som du nånsin kommer att uppleva och det är mysterium hur den ens fick ges ut.

Salo – Sodoms 120 dagar

Den här filmen är sjuk! Jag har sett bra mycket skräckfilm men efter jag hade sett den här filmen mådde jag psykiskt dåligt. Salo bygger på något som liknar Dantes Inferno och handlar om ett gäng högt uppsatta officierar under de sista dagarna av fascismens Italien. Officerarna vet att de snart kommer ställas inför rätta och bestämmer sig för att leva ut sina galnaste sexuella fantasier. De samlar därför ett gäng med unga flickor och pojkar för att utföra något som jag önskar att jag aldrig sett.

Dogtooth

Den här filmen orkade jag inte se klart, den var för hemsk. Dogtooth handlar om tre syskon som hålls till fånga av ett riktigt sjukt par. Fysisk och psykisk terror utlovas.

Funny Games

Finns även en remake av den här filmen och jag förstår faktiskt inte varför någon skulle vilja väcka liv i den här fruktansvärda filmen. Haneke Funny Games handlar om en familj som åker på semster och träffar två till synes harmlösa killar, som har golfklubbor.

Braindead

Okej, den här filmen är inte särskild läskig egentligen den är bara sjuk! Peter Jacksons tidiga film som handlar om ett sjukt virus som sprids av en råtta. Den här filmen är sjukt gorig och riktigt bisarr.

Caligula

Caligula är sjukt bisarr och är förbjuden i de flesta länder. Den handlar som kejsaren Caligula och hans sjuka äventyr. Sex och våld sammanfattar den ganska bra.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular