torsdag, juni 1, 2023
HomeResor & NöjeVart ska man åka på tågluffen? | 8 klassiska Interrail destinationer

Vart ska man åka på tågluffen? | 8 klassiska Interrail destinationer

Inlägg i samarbete med Interhome.se

Vart ska man åka på tågluffen? | 8 klassiska Interrail destinationer

Ska du tågluffa i sommar? Det finns ju ungefär 2000 olika rutter du kan planera men vissa är ju bättre än andra. Här en lista på 8 klassiska destinationer som du bör planera din tågluff efter. Inspoguide rekommenderar dig som vill hyra hus eller lägenhet för den stundande resan att boka ditt boende via Interhome. På deras användarvänliga hemsida hittar du flertalet spännande alternativ till alla de destinationer vi kommer kika närmare på i denna artikeln – samt mycket, mycket mer.

Paris, Frankrike

Alla älskar Paris. Ett klassiskt resmål som inte bara är superromantiskt utan även erbjuder allt vad det kommer till mat, uteliv, kultur och kärlek! Ett måste på tågluffen.

Bryssel, Belgien

Bryssel kanske inte är en stad som man associerar med något så konkret såsom Paris har Eiffeltornet eller kanalerna i Venedig. Men misstro inte. Bryssel har enormt mycket vad det kommer till att turista. Det är till exempel Eus hemstad, enormt vacker arkitektur och så får ni inte glömma all choklad och öl.

Berlin, Tyskland

Om man tänker på alla huvudstäderna i Europa som ett kompisgäng så är Berlin lite som den där polaren som aldrig slog sig till ro och skaffade barn. Klubbliv är bara förnamnet. Sen får ni ju inte glömma all historia som präglar staden.

Amsterdam, Holland

Amsterdam är ett backpacking mecka som du inte får glömma att besöka på din tågluff. Förutom det som alla har som top of mind (coffee shops och red light district) så är Amsterdam en enormt vacker stad med museer i världsklass. Rijksmuseum är ett hett tips.

Prag, Tjeckien

Öl är billigare än vatten i Prag.

Bratislava, Slovakien

Ett resmål som har blivit alltmer populärt på senaste. Bratislava är en liten stad med enorm personlighet. Grymt nattliv och många andra grymma turistattraktioner.

Wien, Österrike

Europas mest kända arkitektur erbjuds Wien. Den klassiska musikens huvudstad. Ligger den spanska ridskolan verkligen i Madrid?

Sarajevo, Bosnien

En stad med en turbulent historia men som är även är en av Europas gömda juveler. I Sarajevo finns så mycket att se och göra. Besök staden kända Moskéer och katedraler.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular