torsdag, juni 1, 2023
HomeMat & DryckVegansk rulltårta | Tre goda recept från Fridasvegobak

Vegansk rulltårta | Tre goda recept från Fridasvegobak

Vegansk rulltårta | Tre goda recept från Fridasvegobak

Vi är inne på årets sista månader och det innebär också en del högtider och happenings. Här kommer ett inlägg för dig som är på jakt efter fika idéer till festligheter, advent, kalas, födelsedagar eller bara klassiskt fika. Vi tipsar om tre härliga recept på olika veganska rulltårtor som Inspoguides vegan-bloggare Fridasvegobak har delat på sin blogg. 

Fridasvegobak är en av Sveriges största bakbloggar och när det kommer till vegansk baklagning är hon verkligen egen. Här hittar du en personlig och driven tjej som älskar att baka och komma på nya recept. Frida började blogga hos oss för lite mer än ett år sedan och vill du lära känna henne bättre kan du läsa vår intervju med henne här:

Fridasvegobak är ny bloggare på Inspoguide!

På Fridas blogg hittar du hundratals veganska recept 

Läs hennes blogg på Inspoguide >>

Samt hennes instagram @fridasvegobak för att ta del av andra personliga inlägg och instagram-stories.

Vegansk rulltårta:

Vegansk chokladbollsrulltårta

Ja bilden säger ju det mesta, den här goda chokladbollsrulltårtan är perfekt för kalas! Alla gillar ju chokladbollar. HÄR hittar du receptet.

Vegansk rulltårta med drottningsylt

Här är en lite mer klassisk rulltårta med drottningsylt. För dig som vill gå på ett mer säkert kort och något som alla gillar! Receptet hittar du HÄR.

Vegansk prinsessrulltårta

Här är en rulltårta som passar för alla fikastunder och festligheter, en prinsessrulltårta. Både väldigt snygg och god. Receptet hittar du HÄR.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular