söndag, september 24, 2023
HomeSkönhetWeleda Skin Food | Nya produkter

Weleda Skin Food | Nya produkter

 

Weleda Skin Food | Nya produkter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar på Lyko

Varumärket Weleda som är kända för sina naturliga produkter har släppt nya Skin Food produkter. Den prisvinnande storsäljaren Weleda Skin Food som är en multikräm för torr hud som fungerar på hela kroppens torra områden har nu utökats med tre helt nya produkter. Alla Skin Food produkter är väldigt bra att använda på torr hy.

Skin Food Light

Skin Food är en multifunktionell produkt som underlättar vardagen. Nu behöver du inte längre använda en massa olika produkter utan du kan använda samma kräm för flera olika användningsområden. Weledas Skin Food har vunnit många priser just för att den mjukgör torr hud och har så många olika användningsområden. Du kan till exempel använda den som highlighter för ett naturligt glow. Senast 2018 blev Skin Food utsedd till bästa multiprodukt i Organic Beauty Awards. 

Den första nyheten är Skin Food Light som är en lite lättare variant av originalet Skin Food. Den är bra för torr hud och skapar en skyddande barriär. Perfekt att ha i handväskan och ett måste att ha i badrumsskåpet! Både Skin Food och Skin Food Light går att köpa på bland annat Apoteket och Lyko. 

weleda skin food

Skin Food Body Butter

En annan nyhet är Skin Food Body Butter som är en krämig och mjukgörande body butter som doftar fantastiskt! Den ger verkligen rikligt med näring till väldigt torr hud och vårdar och skyddar huden. En av mina favoriter när det kommer till kroppsprodukter!

Skin Food Lip Balm

Den sista nyheten i Skin Food familjen är Skin Food Lip Balm som är en riktigt härlig produkt för torra läppar! Ger snabbverkande vård och näring. Jag använder denna under till exempel läppstift för att inte få torra läppar och extra glans. Funkar självklart jättebra som sig själv för lite glans och ordentligt återfuktade läppar.

Hoppas ni fick lite inspiration och en räddning till er torra hud. Weleda levererar varje gång!

Du kanske också gillar:

Daisy Beauty Awards 2020

Event med Real Techniques 

 

 

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular