fredag, juni 2, 2023
HomeSkönhetWet n Wild Nyheter | Photo Focus Dewy Foundation

Wet n Wild Nyheter | Photo Focus Dewy Foundation

Wet n Wild Nyheter | Photo Focus Foundation 

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar på Lyko.se

Under våren så släpper Wet n Wild Sverige flera nya produkter, bland annat Photo focus dewy foundation. Vi tänkte tipsa om våra favoriter från Wet n Wild och favoriterna bland nyheterna.  

Varumärket Wet n wild har varit med länge, det startade redan 1979 i New York och har blivit ett populärt märke i Sverige. Wet n Wild har både ett brett produktsortiment och stort utbud av färger till bra kvalitét. Produkterna har väldigt bra priser vilket gör att alla åldrar kan köpa produkterna. 

Photo Focus Dewy Foundation

”Ett fotofilter i en flaska” står det i beskrivningen av denna produkt. Den populära Photo Focus Foundation har fått en kompis i nyheten Photo Focus Dewy Foundation. Till skillnad från Photo Focus Foundation som ger ett matt resultat så kommer nyheten med fukt, lyster och ett naturligt glow. Med denna får du en perfekt ljudton i alla ljus. En lätt formula som ger ordentligt med täckning. Många plus för mycket lyster och huden känns återfuktad. Passar dig som har normal till torr hud. Finns i sex nyanser och kostar runt hundringen, läs mer på Lyko.se.

Photo Focus Dewy Foundation

Prime Focus Primer Face Serum

En annan favorit bland nyheterna är Prime Focus Primer Face Serum. Den perfekta basen för makeup. Innehåller bland annat rosvatten, grönt te, och kamelia extrakt. Applicera ovanpå din dagkräm för att hålla makeup på plats eller ge lite extra näring och fukt till huden. Kostar också runt hundringen på bland annat Lyko.se. 

Color Icon Blush

Color Icon Blush är ett snyggt rouge som ger fin färg. Smälter in på ett snyggt sätt och finns i fyra olika nyanser. Endast 75 kr på bland annat Lyko.

Color Icon Blush

Color Icon Eyeshadow 10-Pan Palettes 

Älskar Wet n Wilds ögonskuggspaletter och deras nya skuggor i olika färger och nyanser är inget undantag. Här får du tio olika högpigmenterade färger i samma palett som kan användas både våta och torra för önskad effekt. Många likes på denna palett! Kommer i fyra olika färgkombinationer och kostar bara 99 kr. 

Color Icon Eyeshadow 10-Pan Palettes 

Megaglo Blushlighter

För dig som gillar mycket glow så är Wet n Wilds highlighter ett måste. Med nyheten Megaglo Blushlighter får du ett rouge och lighlighter i en duo. Kommer i två olika färgkombinationer och kostar 75 kr.

Megaglo Blushlighter

MEGALAST LIPSTICK High Shine Lip + Matte Lip

Med vårens nyheter kommer även två helt nya läppstift i fin hylsa. MEGALAST LIPSTICK High Shine Lip innehåller vårdande ingredienser som återfuktar och ger glans och mjuka läppar. Kommer i elva olika färgnyanser och kostar 55 kr, så prisvärt!

MEGALAST LIPSTICK High Shine Lip

MEGALAST LIPSTICK Matte Lip ger ett matt slutresultat på dina läppar istället för glans men innehåller ingredienser som återfuktar läpparna. Finns i 13 färgnyanser och kostar 55 kr.

MEGALAST LIPSTICK Matte Lip

Hoppas du gillade denna artikel och fick lite tips till nästa sminkinköp!

Du kanske också gillar:
Snygga läppar med Inika Organic

 

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular