tisdag, september 26, 2023
HomeOkategoriseradeYoga och träningshelg på Kollberggården

Yoga och träningshelg på Kollberggården

En solig eftermiddag kom jag till Kollberggården på Öland. Runt omkring finns det inte så mycket mer än närhet till naturen. Solen sken och hästarna stod och betade i hagen. Den lantliga kursgården är nybyggd och passar bra in i den lantliga miljön. Redan när vi körde in på gården förstod jag att det här kommer bli en helg jag sent kommer att glömma.

På plats blev jag väl omhändertagen av träningsprofilen My Martens och yogainstruktören Malin Kollberg som bor på gården med sin familj. Vi var en grupp på tjugo personer som skulle få utmana oss själva den här helgen och alla hade olika förkunskaper kring både träning och yoga. Stämningen blev snabbt familjär mellan alla deltagare trots olika åldrar.

Träning + Yoga 

My Martens är en otroligt driven och duktig träningsinstruktör. Under hennes pass så pushade hon på en ganska hård nivå men utan att det blev jobbigt för någon, det fanns alltid alternativ på andra övningar om det blev för jobbigt och jag såg att alla var väldigt taggade på att köra på men utan att jämföra sig med de runt omkring, alla var där för att hitta sin egna inre styrka och maxa sina gränser i den mån man själv ville.

Utöver Mys träningspass som totalt blev 4-5 stycken under helgen så fick vi deltagare också lyssna på när hon berättade sin starka berättelse om sin utmattningsdepression och vägen tillbaka till ett hälsosamt och välmående liv. En och annan tår föll från kinderna och efteråt såg man hur tacksamma många var över att hon delade med sig av sin historia.

Malin Kollberg hade yogapass som imponerade! Ett otroligt lugn la sig i lokalen när alla deltagarna skulle börja dagen med andningsövningar och yogapositioner. Sista dagen fick vi också ta den av en härlig yoga utomhus i naturen bredvid hästarna och då kunde man känna ro i hela kroppen. Influencern och modellen Josefine Forsberg som precis har utbildat sig till yogalärare höll också sitt första pass någonsin tillsammans med oss och man kände ro i hela kroppen efteråt.

Lämna alla problem och stress bakom dig för en stund

Yoga och träning på Kollberggården är något som alla människor bör uppleva. Tänk dig att bo en helg i en lantlig miljö där du genast finner ro och ett lugn som gör att du kan lämna alla problem och stress bakom dig för en stund. Har du tur så lyckas du behålla lugnet när du kommer hem igen och det är just det som är meningen med My Martens olika event på Kollberggården.

Jag kan varmt rekommendera att åka på ett träningsevent hit någon gång och det passar för alla! Man behöver inte ha några förkunskaper för att komma till Kollberggården, här får du en kombinerad träning med både styrka, kondition och yoga som är bra för hela kroppen och för att koppla bort all stress. All träning anpassas utifrån dig personligen. Extra mysigt att få pröva att rida, och i den lantliga miljön vid havet.

Är du intresserad av att läsa mer och boka My Martens kommande träningshelger så hittar du mer information på hennes hemsida Mymartens.com >>


Yogamattor från Wilma&Louise

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular